Wie ben ik

Hallo, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website!

Mijn naam is Lianne Nauta, ik ben 38 jaar en ik woon met mijn partner en 3 kinderen in Marum. Ik wil je graag meer vertellen over mijn muzikale achtergrond en mijn passie voor pianospelen.

Vanaf mijn zevende jaar heb ik elf jaar lang zelf pianolessen gevolgd aan de muziekschool in Leek. Ik vind het nog steeds elke keer een uitdaging om een nieuw nummer in te studeren, te oefenen en te horen hoe een stuk steeds mooier wordt. Piano spelen is mijn passie en ik deel deze passie graag met anderen.

In 2010 ben ik begonnen met het begeleiden van een popkoor op piano, popkoor PUUR uit Roden. Wekelijks komen we bijeen om te oefenen, regelmatig treden we op, op festivals, concoursen of andere festiviteiten.

Ook ben ik in dat jaar gestart met het geven van pianolessen. Ik vind het een uitdaging om kinderen en volwassenen te leren hoe ze dit mooie instrument moeten leren bespelen en mijn enthousiasme op hen over te brengen. Tijdens de lessen werk ik met erkende methodes, afgestemd op zowel kinderen als volwassenen. De basis is klassiek, maar tijdens de lessen is er zeker ruimte voor het leren van andere muziekstijlen. Eigen inbreng, leren wat jij leuk vindt vind ik belangrijk, dit probeer ik zoveel mogelijk uit te dragen in de lessen.

Het begeleiden van koren vind ik een leuke uitdaging. In 2016 heb ik een korte tijd het koor GZN de Brinkzangers uit Norg begeleid. Vanaf 2017 begeleid ik bovendien het vrouwenkoor in Vries en popkoor Forza uit Marum.

Na mijn afstuderen als logopediste heb ik een aantal jaren in het onderwijs gewerkt. Hoewel ik mijn baan als logopediste erg leuk vond miste ik toch voldoende uitdaging en passie in mijn werk. Uitdaging die ik wel vind in het geven van pianolessen. Wat begon als een leuke hobby is uitgegroeid tot een bedrijf waar ik erg trots op ben. In 2015 heb ik mijn baan als logopediste opgezegd om me volledig te kunnen richten op het geven van pianolessen. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.

Ik hoop je snel te ontmoeten op je eerste pianoles!

Piano !